Lahden Autovuokraus Oy

Yritystiedot

Parasta paikallista palvelua

Vuokraa auto tai pakettiauto Lahdesta helposti ja joustavasti. Täysin kotimainen autovuokraamo tarjoaa sinulle kattavan valikoiman autoja. Varaus onnistuu suoraan verkossa! Minileasing on täydellinen ratkaisu, kun tarvitset autoa kuukaudeksi tai pidemmälle ajalle. Tee varaus sivuillamme tai soita meille, niin sovitaan vuokrauksesta suoraan puhelimessa!

Toimintamme

Lahden Autovuokraus Oy aloitti toimintansa heinäkuussa 2012. Toiminta alkoi Aleksanterinkatu 37:ssä, josta on siirrytty Lahden rautatieaseman alueelle. Yrittäjänä toimii paikallinen Vesa Putkonen.
Lahden Autovuokraus on vahvasti lahtelainen ja paikallinen palvelun tuottaja. Yrityksen tavoitteena on kehittää Lahden alueen yhteiskäyttökulttuuria ja tuoda sähköautoja lahtelaisten käyttöön joustavalla, helpolla ja asiakaslähtöisellä palvelulla. Yhteiskäyttöautot, niin sähköiset kuin energiaystävälliset mallit, ovat jatkossa paikallisten yritysten ja Lahdessa vierailevien turistien sekä yritysvieraiden käytössä.
Vesa Putkonen ja punainen auto

Toimipisteemme

Toimistomme sijaitsee Lahden rautatieaseman 2. kerroksessa. Huoltotilat ja pesutilat ovat Saksalassa Kaasukatu 3:ssa, jossa toimii myös toinen autovuokrauksen toimipisteemme.
Kaikki palvelut ja vuokra-autojen nouto ja palautus toimii molemmissa toimipisteissämme.

Seuraa meitä Facebookissa

Lahti Kulkee Edellä

Lahden Autovuokraus Oy haluaa olla edelläkävijä hiilineutraalin kaupunkiliikenteen edistämisessä tarjoamalla sähköautojen yhteiskäyttöpalveluja kaupunkilaisille, yrityksille ja matkustajille. Tavoitteena on turvata liikennepalveluiden sujuvuus ja asiakaslähtöisyys kiertotalouden periaatteet huomioiden. Palvelupaketti sisältää sähköauton, huollon, latauspaikan ja pysäköintitilan sekä täysin automatisoidun varaus- ja käyttöönottojärjestelmän.
Lahti tehty kestäväksi logo

Joustava leasing

Sitoudut vain 30 vrk, jonka jälkeen voit palauttaa auton milloin vain tai jatkaa sopimusta. Ei turhia tai yllättäviä kuluja.

Laaja valikoima autoja

Tarjolla erittäin laaja ja monipuolinen valikoima ajoneuvoja erilaisiin tarpeisiin ja käyttötarkoituksiin.

Paikallinen toimija

Lahden Autovuokraus Oy on paikallinen ja täysin kotimainen autovuokraamo. Katso leasing-tarjoukset alta.

Monipuolinen ratkaisu

Minileasing sopii esimerkiksi odotusautoksi, projekteihin, kausittaiseen tarpeeseen, yhteyskäyttöön tai lomalle!

Olemme osa Scandia Rent -ketjua

Lahden Autovuokraus Oy on osa Scandia Rent -ketjua. Valikoimastamme löytyvät henkilö- ja pakettiautot, pikkubussit, tila- autot, maasturit sekä kuorma-autot. Automme ovat aina uusia ja puhtaita. Palvelemme myös pitkäaikaisissa vuokrauksissa sekä yksityisten ja yritysten leasingtarpeissa.

Yrittäjävetoinen toimintamallimme takaa sen, että tarjoamme aina parasta paikallista autovuokrausta. Paikallinen yrittäjämme on aina valmiina palvelemaan autovuokrausasioissa.