Tarjous: minileasing

Opel Astra

vain 765 €/kk

Opel Astra tai vastaava (porrasperä 5-ovinen) 1-6 kk. Tarjous sisältää 2500 km/kk, vakuutuksen 500 € omavastuulla, Assistance 24h -tiepalvelun sijaisautoturvalla. Hinta 765,00 €/kk sisältää alv 24 %. Sopimus on luonteeltaan määräaikainen ja purettavissa kolmannen kuukauden jälkeen. Kysy lisää tai lähetä tarjouspyyntö.

Vuokraustarjoukset

Tarjous: Vuokraa pieni perheauto
48 €/vrk

Pieni perheauto esim. Toyota Yaris (manuaali tai automaatti) nyt päivähintaan 48,00 €/vrk. Sisältää vapaat kilometrit ja vakuutuksen 500,00 € omavastuulla. Polttoaine ei sisälly hintaan.

Tarjous: Perheauto talvilomaksi
27,50 €/vrk

Vuokraa Opel Astra loma-autoksi (porrasperä tai farmari) nyt päivähintaa 27,50 €/vrk. Sisältää vapaat kilometrit ja vakuutuksen 500,00 € omavastuulla. (Polttoaine ei sisälly hintaan). Vuokra-aika minimi 14 päivää.

Tartu tarjoukseen

Oletko kiinnostunut edullisesta autonvuokrauksesta tai joustavasta minileasing-sopimuksesta? Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa.
Lahden Autovuokraus

Mikä on minileasing?

Lahden Autovuokrauksen minileasing-palvelu on edullinen ja riskitön tapa hankkia ajoneuvo yli 30 päivän pituisille ajanjaksoille. Huoleton palvelu sisältää yhden hinnan ilman piilokuluja. Sinun ei tarvitse huolehtia vakuutuksista, huolloista, katsastuksesta, renkaiden vaihdosta tai siitä, jos autoon tulee vika. Saat tarvittaessa käyttöösi sijaisauton.
Minileasing sopii loistavasti niin omaan kuin yrityksen käyttöön esimerkiksi kesäautoksi, opiskelijalle, projektiautoksi, määräaikaiselle työntekijälle tai uuden auton odotusajan käyttöön. Perheen ykkösauton ollessa kovalla käytöllä on minileasing kätevä tapa hankkia kakkosauto ilman auton ostamiseen liittyviä kuluja ja sitoutumista. Minileasing sisältää ajoneuvon toimituksen asiakkaalle, liikenne- ja kaskovakuutuksen, Assistance 24h -tiepalvelun, valitut kilometrit, talvi- ja kesärenkaat sekä huollot. Tarjolla erittäin laaja ja monipuolinen valikoima ajoneuvoja erilaisiin tarpeisiin. Saatavilla myös energiaystävällisiä malleja, kuten hybridi-, sähkö- ja maakaasukäyttöiset mallit.

Joustava leasing

Sitoudut vain 30 vrk, jonka jälkeen voit palauttaa auton milloin vain tai jatkaa sopimusta. Ei turhia tai yllättäviä kuluja.

Laaja valikoima autoja

Tarjolla erittäin laaja ja monipuolinen valikoima ajoneuvoja erilaisiin tarpeisiin ja käyttötarkoituksiin.

Paikallinen toimija

Lahden Autovuokraus Oy on paikallinen ja täysin kotimainen autovuokraamo. Katso leasing-tarjoukset alta.

Monipuolinen ratkaisu

Minileasing sopii esimerkiksi odotusautoksi, projekteihin, kausittaiseen tarpeeseen, yhteyskäyttöön tai lomalle!